Latest Medical Photography at Flickr.com

CoolSculpting Fat Freezing – The Popular Non-invasive Solution to Fat Removal in Singapore - Ubiqi Health

ubiqi posted a photo:

CoolSculpting Fat Freezing – The Popular Non-invasive Solution to Fat Removal in Singapore - Ubiqi Health

Gaining weight is a very sensitive topic for a lot of people. Not only does getting fat make you look less attractive, but it can also bring about complications on your health and daily activities. Unfortunately, not everyone has the free time to go to the gym and work out. Calorie counting is another thing […] The post CoolSculpting Fat Freezing – The Popular Non-invasive Solution to Fat Removal in Singapore appeared first on Ubiqi Health. ift.tt/2Jni72Q

Wed, 20 Mar 2019 02:09:27 -0700
health medical beauty singapore review russia rus
Specialist for Psychiatrist Doctor in Hyderabad

gummadip57 posted a photo:

Specialist for Psychiatrist Doctor in Hyderabad

It is an exclusive one-stop healthcare facility, offering a wide range of clinical services to treat and correct mental and behavioral conditions such as depression, anxiety, addiction, stress among many other disabilities. To know more information visit: koyamindspace.com/contact-us/

Wed, 20 Mar 2019 01:44:31 -0700
psychologist therapy patient therapist professional psychotherapist psychology doctor problem psychotherapy health consultation session mental medical psychiatrist help discussion treatment support counseling counselor advice family diagnosis visit psychiatry depression meeting relationship concept illness sad medicine practitioner healthcare depressed stress anxiety

Expertise Doctors in Diabetes Treatment

gummadip57 posted a photo:

Expertise Doctors in Diabetes Treatment

People with diabetes must take responsibility for their day-to-day care. This includes monitoring blood glucose levels, dietary management, maintaining physical activity, keeping weight and stress under control, monitoring oral medications and, if required, insulin use via injections or pump. To know more visit: www.koyadiabetescare.com/types-of-diabetes.php

Wed, 20 Mar 2019 00:56:56 -0700
diabetes nutritionist patient diet healthy smile balanced medical dietician therapy concept doctor center person measurement interview dietitian supplements dietary lifestyle health consultation appointment weight personalized hospital clinic type2 type1
Advanced Fissures Treatment in Hyderabad

gummadip57 posted a photo:

Advanced Fissures Treatment in Hyderabad

The most common cause is spasming of the internal anal sphincter muscle which results in impaired blood supply to the anal mucosa. The result is a non-healing ulcer, which may become infected by fecal bacteria. Fissures look much like a paper cut. provide same-day office appointments for new patients who need to be seen urgently. For more information please visit: www.stopiles.com/fissure-treatment-clinic-in-hyderabad-be...

Wed, 20 Mar 2019 00:24:52 -0700
doctor consultation stethoscope listening medical patient senior clinic health hospital diagnosis healthcare care medicine people treatment illness consultant explaining professional therapy specialist service mature consulting diagnose discussing therapist profession clinical consult examination discussion piles fissures laser

Dr Pepper

Friend Kemosabe posted a photo:

Dr Pepper

The U.S. Patent Office recognizes December 1, 1885, as the first time Dr Pepper was served. It was introduced nationally in the United States at the 1904 Louisiana Purchase Exposition as a new kind of soda pop, made with 23 flavors. Its introduction in 1885 preceded the introduction of Coca-Cola by one year.

It was formulated by Brooklyn-born pharmacist Charles Alderton in Morrison's Old Corner Drug Store in Waco, Texas. To test his new drink, he first offered it to store owner Wade Morrison, who also found it to his liking. Patrons at Morrison's soda fountain soon learned of Alderton's new drink and began ordering a "Waco". Alderton gave the formula to Morrison, who named it Dr Pepper.

Wed, 20 Mar 2019 00:13:56 -0700
color art strange photoshop hospital fun pepper friend funny arty emotion cola drink dr creative surreal medical drpepper health doctor nurse soda concept emergency dreamlike sick coca cure pharmacist kemosabe
Christiaan Tonnis : "Notoperation - hier muss alles ganz schnell gehen | 2019

Christiaan Tonnis posted a photo:

Christiaan Tonnis : "Notoperation - hier muss alles ganz schnell gehen | 2019

Christiaan Tonnis : "Notoperation - hier muss alles ganz schnell gehen" | 2019 | "Everyone is on de-escalation training, executive training, hygiene training, sick, on vacation or pension. There's no substitute. That's why I'm doing this emergency surgery now all by myself - cause I did watch these surgeries long enough." |
Text auf digital bearbeiteter Fotografie von Angel Nieto | Foto-Lizenz No. 130121890 / 24.10.2017

Tue, 19 Mar 2019 21:47:04 -0700
nurse screen healthcare patient monitor medicine hospital medical display care clinic equipment electrical doctor illness human instruments expertise occupation surgical surgery surveillance technology working diagnosis analyse point mask woman scanner christiaantonnis notoperation

190315-N-OI558-1052

U.S. Pacific Fleet posted a photo:

190315-N-OI558-1052

MAJURO, Republic of the Marshall Islands (March 15, 2019) Lt. j.g. Robert Fortin provides patient care alongside a Marshallese nurse at Majuro Hospital during Pacific Partnership 2019. Pacific Partnership, now in its 14th iteration, is the largest annual multinational humanitarian assistance and disaster relief preparedness mission conducted in the Indo-Pacific. Each year, the mission team works collectively with host and partner nations to enhance regional interoperability and disaster response capabilities, increase stability and security in the region, and foster new and enduring friendships in the Indo-Pacific. (U.S. Navy photo by Mass Communication Specialist 3rd Class Chanel Turner)

Tue, 19 Mar 2019 17:25:46 -0700
pacificpartnership2019 majuro hospital marshalislands patientcare medical pacificpartnership marshallislands mh
_DSC7251-2

durr-architect posted a photo:

_DSC7251-2

Erasmus Medical Centre Rotterdam NL by EGM Architects

In the heart of Rotterdam, the largest university medical centre in the Netherlands has been constructed: the Erasmus MC. On the site of the existing hospital, a new complex has been realised, where healthcare, research and education all come together. The new building allows the Erasmus MC to transform itself from a collection of detached buildings connected by pedestrian bridges, into a compact, efficient and integrated whole. Improvement and innovation in the care of today and the health of tomorrow; that is one of the philosophies of the Erasmus MC. Connection is one of the core values of the Erasmus MC. Essentially, the hospital is a medical city within a city, with streets, squares, greenery and facades with an urban flair. Connecting the outer edges of the hospital to the city are the glass roofed outdoor areas, the atriums. And the 120 m high office tower fits right into Rotterdam’s skyline.

One important component of the new Erasmus MC is the glass roofed public area. This space, at one point a 300 m long, 20 m wide passageway, connects the existing buildings with the new building. All of the hospital departments can be easily accessed from here. The various facilities are no longer spread out, but linked together and interwoven between the departments for outpatient care and for diagnostics, the ICU and the operating theatre. The facilities are organised so that the outpatient facilities and emergency room are located downstairs in the most dynamic environment, whereas the nursing rooms enjoy the tranquillity of the upper floors. The public area offers structure and an overview. The atrium provides an orientation point as well as natural light to the building facades, even in the areas located at the lowest levels. In the outpatient facilities and the nursing ward, the waiting rooms, corridors and stairwells are all located along the facade of the building. This offers views of the passageway, the atrium, the city and the greenery, helping to reduce stress levels experienced while waiting and encouraging the use of the stairs.

The hospital works with patient-related themes, where the atrium and the connecting intersections form the heart of every theme. Patients can always find what they need for their specific concerns. In addition, the hospital only contains single patient rooms. This contributes to the recovery process by improving privacy, tranquillity and hygiene. As far as possible, the nursing ward and the outpatient facilities share the same layout. The uniform layout is extended throughout the entire building shell, providing a sense of familiarity, flexibility and efficiency. In addition, the shell of the building is separate from the interior. This allowed for the latest concepts and technical developments to be included in the design plan and in the choice of the medical technical design. Sustainability is part of the total design. The hospital has the Pharmafilter installation at its disposal. Green rooftops provide for delayed drainage of rainwater. In addition, warm and cold energy storage is utilised.

In 2002 the new building project group was granted permission by the former Minister of Public Health to start developing. In 2004 execution of Phase 0 started, the preparation of the construction site. The actual construction of the new hospital building started in 2009; in 2018 the new building was put into use. Nevertheless, a large part of the existing buildings will be kept in use as they are now. For example the faculty tower, the Education Centre and Erasmus MC-Sophia. Erasmus MC-Daniel den Hoed will move from the South of Rotterdam to the new building at the Hoboken location.

Tue, 19 Mar 2019 15:35:27 -0700
erasmus medical centre rotterdam egm architects modern architecture hospital university natural light views orientation greenery roof garden sustainability energy storage internal street

_DSC7173-4

durr-architect posted a photo:

_DSC7173-4

Erasmus Medical Centre Rotterdam NL by EGM Architects

In the heart of Rotterdam, the largest university medical centre in the Netherlands has been constructed: the Erasmus MC. On the site of the existing hospital, a new complex has been realised, where healthcare, research and education all come together. The new building allows the Erasmus MC to transform itself from a collection of detached buildings connected by pedestrian bridges, into a compact, efficient and integrated whole. Improvement and innovation in the care of today and the health of tomorrow; that is one of the philosophies of the Erasmus MC. Connection is one of the core values of the Erasmus MC. Essentially, the hospital is a medical city within a city, with streets, squares, greenery and facades with an urban flair. Connecting the outer edges of the hospital to the city are the glass roofed outdoor areas, the atriums. And the 120 m high office tower fits right into Rotterdam’s skyline.

One important component of the new Erasmus MC is the glass roofed public area. This space, at one point a 300 m long, 20 m wide passageway, connects the existing buildings with the new building. All of the hospital departments can be easily accessed from here. The various facilities are no longer spread out, but linked together and interwoven between the departments for outpatient care and for diagnostics, the ICU and the operating theatre. The facilities are organised so that the outpatient facilities and emergency room are located downstairs in the most dynamic environment, whereas the nursing rooms enjoy the tranquillity of the upper floors. The public area offers structure and an overview. The atrium provides an orientation point as well as natural light to the building facades, even in the areas located at the lowest levels. In the outpatient facilities and the nursing ward, the waiting rooms, corridors and stairwells are all located along the facade of the building. This offers views of the passageway, the atrium, the city and the greenery, helping to reduce stress levels experienced while waiting and encouraging the use of the stairs.

The hospital works with patient-related themes, where the atrium and the connecting intersections form the heart of every theme. Patients can always find what they need for their specific concerns. In addition, the hospital only contains single patient rooms. This contributes to the recovery process by improving privacy, tranquillity and hygiene. As far as possible, the nursing ward and the outpatient facilities share the same layout. The uniform layout is extended throughout the entire building shell, providing a sense of familiarity, flexibility and efficiency. In addition, the shell of the building is separate from the interior. This allowed for the latest concepts and technical developments to be included in the design plan and in the choice of the medical technical design. Sustainability is part of the total design. The hospital has the Pharmafilter installation at its disposal. Green rooftops provide for delayed drainage of rainwater. In addition, warm and cold energy storage is utilised.

In 2002 the new building project group was granted permission by the former Minister of Public Health to start developing. In 2004 execution of Phase 0 started, the preparation of the construction site. The actual construction of the new hospital building started in 2009; in 2018 the new building was put into use. Nevertheless, a large part of the existing buildings will be kept in use as they are now. For example the faculty tower, the Education Centre and Erasmus MC-Sophia. Erasmus MC-Daniel den Hoed will move from the South of Rotterdam to the new building at the Hoboken location.

Tue, 19 Mar 2019 15:35:29 -0700
erasmus medical centre rotterdam egm architects modern architecture hospital university natural light views orientation greenery roof garden sustainability energy storage internal street
_DSC7236-2

durr-architect posted a photo:

_DSC7236-2

Erasmus Medical Centre Rotterdam NL by EGM Architects

In the heart of Rotterdam, the largest university medical centre in the Netherlands has been constructed: the Erasmus MC. On the site of the existing hospital, a new complex has been realised, where healthcare, research and education all come together. The new building allows the Erasmus MC to transform itself from a collection of detached buildings connected by pedestrian bridges, into a compact, efficient and integrated whole. Improvement and innovation in the care of today and the health of tomorrow; that is one of the philosophies of the Erasmus MC. Connection is one of the core values of the Erasmus MC. Essentially, the hospital is a medical city within a city, with streets, squares, greenery and facades with an urban flair. Connecting the outer edges of the hospital to the city are the glass roofed outdoor areas, the atriums. And the 120 m high office tower fits right into Rotterdam’s skyline.

One important component of the new Erasmus MC is the glass roofed public area. This space, at one point a 300 m long, 20 m wide passageway, connects the existing buildings with the new building. All of the hospital departments can be easily accessed from here. The various facilities are no longer spread out, but linked together and interwoven between the departments for outpatient care and for diagnostics, the ICU and the operating theatre. The facilities are organised so that the outpatient facilities and emergency room are located downstairs in the most dynamic environment, whereas the nursing rooms enjoy the tranquillity of the upper floors. The public area offers structure and an overview. The atrium provides an orientation point as well as natural light to the building facades, even in the areas located at the lowest levels. In the outpatient facilities and the nursing ward, the waiting rooms, corridors and stairwells are all located along the facade of the building. This offers views of the passageway, the atrium, the city and the greenery, helping to reduce stress levels experienced while waiting and encouraging the use of the stairs.

The hospital works with patient-related themes, where the atrium and the connecting intersections form the heart of every theme. Patients can always find what they need for their specific concerns. In addition, the hospital only contains single patient rooms. This contributes to the recovery process by improving privacy, tranquillity and hygiene. As far as possible, the nursing ward and the outpatient facilities share the same layout. The uniform layout is extended throughout the entire building shell, providing a sense of familiarity, flexibility and efficiency. In addition, the shell of the building is separate from the interior. This allowed for the latest concepts and technical developments to be included in the design plan and in the choice of the medical technical design. Sustainability is part of the total design. The hospital has the Pharmafilter installation at its disposal. Green rooftops provide for delayed drainage of rainwater. In addition, warm and cold energy storage is utilised.

In 2002 the new building project group was granted permission by the former Minister of Public Health to start developing. In 2004 execution of Phase 0 started, the preparation of the construction site. The actual construction of the new hospital building started in 2009; in 2018 the new building was put into use. Nevertheless, a large part of the existing buildings will be kept in use as they are now. For example the faculty tower, the Education Centre and Erasmus MC-Sophia. Erasmus MC-Daniel den Hoed will move from the South of Rotterdam to the new building at the Hoboken location.

Tue, 19 Mar 2019 15:35:30 -0700
erasmus medical centre rotterdam egm architects modern architecture hospital university natural light views orientation greenery roof garden sustainability energy storage internal street

Search the for Medical Photography